Brčanski demokratski pokret je održao Centralni predizborni skup u Domu kulture na kojem su predstavljeni kandidati sa liste BDP-a za poslanike u Skupštini Brčko distrikta BiH.Malo je riječi kojima bi se mogla opisati atmosfera i pozitivna energija koja je večeras zračila kako od strane prisutnih članova i simpatizera, tako i kandidata sa liste BDP-a.

Opširnije: VELIČANSTVENO PREDSTAVLJANJE BDP-a

U ponedjeljak 26. septembra 2016. godine, Brčanski demokratski pokret je održao predizborni skup za članove i simpatizere iz Mjesne zajednice Ilićka. Pred velikim brojem prisutnih izborni program BDP-a predstavili su Radmila Marković, Pero Ožegović, Bojana Lugonja, Srđan Šljivić, Branislav Marković, Slađana Stakić i Dijana Vasić.

Opširnije: Brčanski Demokratski Pokret u MZ Ilićka:za grad ugodnog življenja

U četvrtak, 22. septembra 2016. godine, u prostorijama MZ Grčica Brčanski demokratski pokret je održao predizborni skup na kojem je predstavljen program i kandidati BDP-a za poslanike u Skupštini Brčko distrikta BiH.

Opširnije: Distrikt je bogatstvo koje će Brčanski Demokratski Pokret očuvati i razvijati

U petak 23. septembra 2016. godine, u Domu kulture u Gornjem Rahiću održan je veličanstveni predizborni skup Brčanskog demokratskog pokreta.

Opširnije: Veličanstven skup u Gornjem Rahiću podršku Admiru Nukoviću dao gradonačelnik Ljubljane

U četvrtak, 15. septembra 2016. godine, u prostorijama MZ Dizdaruša Brčanski demokratski pokret je održao predizborni skup na kojem je predstavljen program i kandidati BDP-a za poslanike u Skupštini Brčko distrikta BiH.

Opširnije: Postojeća nesposobna vlast je san o Distriktu pretvorila u noćnu moru

Nakon iskazanog interesovanja i velikog broja novih članova sa tog područja, u četvrtak, 15. septembra 2016. godine, smo u prostorijama Mjesne zajednice Omerbegovača formirali 27. Mjesni odbor.

Opširnije: Formiran Mjesni odbor u Omerbegovači

Admir Nuković, predsjednik BDP-a, nosilac liste i kandidat za gradonačelnika Brčko distrikta BiH, dobio je punu podršku jednog od najuspješnijih gradonačelnika glavnih gradova u svijetu, gospodina Zorana Jankovića.

Opširnije: Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković: Puna podrška Admiru Nukoviću i BDP-u

U petak, 09.09.2016. godine, u prostorijama MZ Centar 5 održan je skup Brčanskog demokratskog pokreta (BDP) na kojem su predstavljeni kandidati na listi BDP-a.Za poslanike u Skupštini Brčko distrikta BiH. Pred članovima i simpatizerima Brčanskog demokratskog pokreta, na početku skupa prisutnima su se obratili kandidati BDP-a iz MZ Centar 5 i Novo Brčko, kao i istaknuti članovi BDP-a:

Opširnije: BDP: Izgradićemo Distrikt kakav građani zaslužuju

Podkategorije